18 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

accident

Grav accident rutier! Un tânăr și-a pierdut viața, alți trei sunt în spital

Inconștiența se plătește! De cele mai multe ori cu viața! Un tânăr de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident stupid.

Șoferul s-a speriat de poliție

Teribilism și inconștiență. 5 tineri au vrut să experimenteze senzații tari. Din păcate au reușit, dar cu prețul unei vieți.

Nefericitul eveniment s-a produs în jurul orei 3 dimineața, pe drumul care face legătura între localitatea Balta Sărată și Roșiorii de Vede. La volanul autoturismului se afla un tânăr fără permis. Speriat, dar și fără experiență în condus, a tras cu putere de volan, a derapat și s-a răsturnat.

Un tânăr a murit pe loc

Echipajul de poliție de care tânărul s-a speriat a anunțat imediat accidentul, iar la fața locului și-au făcut, în cel mai scurt timp, trei ambulanțe și un echipaj SMURD.

Din păcate, în urma impactului, un tânăr de doar 17 ani a murit, iar alte trei persoane se află în stare gravă la Spital. Medicii sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze pe tânăr, dar au fost nevoiți să-i declare decesul.

“În timp ce un tânăr în vârstă  de 18 ani domiciliat în municipiul Rosiorii de Vede, județul Teleorman conducea un autoturism pe DJ 612, în zona spitalului TBC, a pierdut controlul autoturismului si a derapat în afara părţii carosabile, răsturnându-se.

Ca urmare a accidentului rutier produs a rezultat decesul unui minor în vârstă de 17 ani din comuna Peretu și rănirea altor trei tineri de 15,17 si 18 ani, aceștia fiind trasportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Șoferul a scăpat nevătămat

Singurul care a scăpat nevătămat în urma accidentului în care un tânăr de doar 17 ani și-a pierdut viața este chiar șoferul, cel care a provocat această nenorocire. Pe numele acestuia s-au deschis mai multe dosare penale pentru omor din culpă și conducere fără permis.