11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

filatură

Cinci teleormăneni au încercat să-și ia viața, de Paște. Alți 30 au fost victimele unor conflicte sau agresiuni

Cinci teleormăneni au încercat să-și ia viața, zilele acestea. Sărbătoarea Paștelui nu a fost, pentru toți teleormănenii, una fericită. Unii au vrut ca, în aceste zile de sărbătoare, să-și încheie definitiv socotelile cu viața.

Cinci teleormăneni au încercat să-și ia viața. A crescut numărul tentativelor de suicid

Învierea Domnului nu a fost pentru toți teleormănenii motiv de bucurie. Dimpotrivă. Conform datelor centralizate de Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman, echipajele acestuia au intrevenit, în zilele de Paște, la cinci cazuri de tentative de suicid, mai multe decât în mod obișnuit.

Cu toate acestea, teleormănenii care consideră că și-au încheiat rostul pe pământ încercă să-și croiască singuri drumul ”pe lumea cealaltă” în fiecare week-end.

Alte persoane, victime ale conflictelor sau agresiunilor

Alți 30 de teleormăneni au fost, doar în zilele de Paște, victimele unor conflicte sau agresiuni fizice. Numărul acestora a fost, în această perioadă, cu mult mai mare, comparativ cu un week-end obișnuit.

Așa că echipajele de pe ambulanță au fost chemate să intervină la 30 de cazuri de agresiuni fizice sau conflicte, la 16 cazuri în care pacienții sângerau și la alte patru cazuri în care oamenii au fost victimele unor incidente provocate de animale sau de insecte. În plus, alte 23 de persoane au fost implicate în accidente diverse.

Teleormănenii au fost cumpătați la mâncare

Vestea bună este, totuși, că teleormănenii au înțeles, majoritatea, că trebuie să mănâncecu moderație. În zilele de Paște, cazurile de dureri abdominale nu au fost mai multe decât într-un week-end obișnuit. Cu toate acestea, însă, 14 teleormăneni au suferit intoxicații.

În total, în zilele de Paște, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman au intrevenit la aproape 600 de solicitări. Dintre acestea, 164 au fost transferuri ale pacienților de la un spital la altul sau externări ale acestora.