Grav accident rutier pe E70! 2 autoturisme s-au ciocnit! FOTO/VIDEO

Grav accident rutier pe Drumul European 70, între Alexandria și Roșiorii de Vede. Două autoturisme s-au ciocnit. În urma accidentului 3 persoane au rămas încarcerate.

2 persoane au ajuns la spital

3 bărbați și o femeie au suferit răni după ce au fost implicați într-un accident rutier. Nefericitul eveniment s-a produs pe Drumul European 70, între localitățile Nanov și Buzescu.

Echipele de intervenție au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp și au reușit să scoată cele 4 victime dintre fiarele contorsionate.

”Au fost scoase cele 4 victime, câte 2 din fiecare autoturism, conștiente și cooperante, fiind predate echipajelor medicale pentru îngrijiri medicale. La spital au fost duse doar două persoane, un bărbat și o femeie. După extragerea persoanelor încarcerate și predarea lor la echipajele medicale, pompierii au asigurat măsurile psi”, a mărurisit purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Traficul rutier a fost blocat vreme de mai multe minute

Polițiștii au blocat traficul rutier pentru a face măsurătorile necesare în astfel de situații. Se pare că accidentul s-a podus din cauza neatenției, dar și a ceții.

În jurul orei 19:20 traficul rutier a revenit la normal, iar autoturismele implicate în accident au fost ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *