11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Plătim să ne îmbolnăvim! Noroi în loc de apă, la robinet VIDEO

Locatarii unui bloc din Roșiorii de Vede, județul Teleorman s-au trezit cu… noroi în loc de apă, la robinete. Din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă, furnizarea a fost întreruptă, duminică dimineață, pentru câteva ore.

Rezolvarea problemei s-a dovedit, însă, nefastă pentru roșioreni deoarece apa care a țâșnit ulterior din robinete avea culoarea cafelei. Spre disperarea oamenilor, care aveau nevoie de apă pentru diverse activități gospodărești.

Noroi în loc de apă

Nu mică le-a fost mirarea locatarilor unui bloc din Roșiorii de Vede când au văzut culoarea apei care curgea din robinete, de culoarea cafelei. Oamenii spun că, inițial, furnizarea apei potabile a fost întreruptă aproximativ 3 ore, fapt care le-a dat peste cap activitățile gospodărești.

Directorul spune că nu este o problemă permanentă

Contactat telefonic, directorul Apa Serv Roșiorii de Vede, Virgil Didă, a explicat că problema a apărut din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă. De asemenea, el a mărturisit că are în plan mai multe proiecte de refacere a rețelei de alimentare cu apă.

Roșiorenii îmbogățesc firmele de apă potabilă

Roșiorenii spun, însă, că problema apei potabile în orașul lor este mult mai veche. Apa de la robinet este, uneori, atât de murdară încât cei mai mulți aleg să cumpere apă îmbuteliată sau să meargă la izvoarele din oraș.