Furtuna a făcut pagube importante în județul Teleorman FOTO

Furtuna care s-a abătut peste județul nostru a lăsat în urmă multe pagube.

Un copac a căzut pe un autoturism în orașul Zimnicea. Pentru degajarea acestuia, la fața locului au intervenit pompierii militari zimniceni cu o drujbă și echipamentele din dotarea autospecialei de stingere.

Furtuna a făcut pagube importante în județul Teleorman

Un stâlp din beton a căzut pe colțul unei case din orașul Zimnicea. La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de intervenție, care imediat au luat măsurile necesare pentru ca viețile oamenilor să nu fie puse în pericol, au balizat zona și au solicitat echipa tehnică a furnizorului de energie pentru rezolvarea acestei situații. Pompierii s-au retras de la fața locului, cazul fiind preluat de reprezentanții furnizorului de electricitate.

Un copac a căzut pe cabluri electrice, într-o gospodărie din orașul Zimnicea. Au intervenit pompierii militari cu o drujbă, problema fiind rezolvată rapid.

Un alt pom a căzut și pe DJ 503, între loc. Moșteni și orașul Videle. Pentru îndepărtarea acestuia a intervenit un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Videle, cu echipamentele de pe autospeciala de stingere. Nu au fost înregistrate probleme.

Și în Turnu Măgurele a căzut un copac pe carosabil. Acesta fiind îndepărtat de pompierii militari cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialei de intervenție.

În continuare, situația la nivelul județului este monitorizată cu atenție din cadrul dispeceratului integrat ISU-Ambulanță, pentru luarea măsurilor și rezolvarea de îndată a unor eventuale situații de urgență.

În situația manifestării vântului puternic și a căderilor de grindină, se recomandă populației să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *