Un bărbat de 35 de ani a murit electrocutat! Încerca să schimbe un bec

Un bărbat a murit electrocutat după ce a încercat să schimbe un bec. Acesta s-a urcat pe un stâlp de electricitate, neechipat, și a atins firele de înaltă tensiune.

Un bărbat de 35 de ani a murit electrocutat!

A vrut să schimbe un bec, dar a murit pe sâlpul de electricitate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani din localitatea Rădoiești Vale. Acesta s-a urcat pe stâlpul de iluminat din fața casei în care locuia și a încercat să schimbe un bec. Din cauza neatenției, dar și a faptului că nu era echipat corespunzător acesta s-a electrocutat.

Bărbatul a fost resuscitat vreme de 45 de minute

Echipele de intervenție au ajuns în cel mai scurt timp la fața locului. Echipele furnizorului de electricitate a întrerupt curentul, iar pompierii au reușit să-l coboare pe bărbat după stâlp. Acesta a fost preluat de echipele medidale. Timp de 45 de minute medicii de la Ambulanță au încercat să-l reusciteze pe acesta, dar fără succes.

A fost declarat decesul

”Din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de echipajul Serviciului Județean de Amblanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

În timpul manevrelor de resuscitare două femei, din familia victimei, au suferit atacuri de panică.

Polițiștii au preluat acest caz pentru cercetări și au deschis un dosar penal pentru omor.
One thought on “Un bărbat de 35 de ani a murit electrocutat! Încerca să schimbe un bec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *