Grav accident rutier! O persoană a decedat, iar alta a fost luată cu elicopterul SMURD FOTO

Accident deosebit de grav petrecut pe raza județului Teleorman. O persoană a decedat, iar alte 3 au fost transportate de urgență la spitale din București, starea lor fiind critică. Printre persoanele inconștiente se află și un copil de doar un an și 6 luni.

Grav accident rutier

Accident cu 6 victime pe DJ 701, la ieșirea din localitatea Gratia spre Corbii Mari.

O șoferiță care avea alte preocupări în timpul șofatului, din cauza neatenției, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

”În timp ce o șoferiță în vârstă de 39 de ani se deplasa pe Dj 701 din direcția Gratia spre limita județului Dâmbovița, având alte preocupări în timpul mersului a părăsit partea carosabila, răsturnându-se. Din accident au rezultat 6 victime cu vârste cuprinse între 1 an și 46 ani”, spun reprezentanții IPJ Teleorman.

O persoană de 45 ani a decedat. 3 persoane au fost transportate în Capitală. Printre victimele transportate se află și o persoană de 15 ani pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD.

Alte 2 persoane au suferit răni mai ușoare și au fost transportate la unități medicale de pe raza județului Teleorman.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier. Pe numele șoferiței a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *