26 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

fisc

Finanțele Publice Teleorman își deschid magazin online cu marfa confiscată

Mașini, case, terenuri sau obiecte de îmbrăcăminte. Toate le puteți găsi la cele mai mici prețuri în magazinul online cu mărfuri confiscate al Finanțelor Publice Teleorman.

Cele mai mici prețuri

Fiscul scoate la vânzare pe Internet, la preţuri fără concurență, diferite produse confiscate de-a lungul timpului, precum haine, încălţăminte, electrocasnice sau chiar maşini.

”Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman informează persoanele interesate faptul că pe site-ul de socializare Facebook a fost creată o pagină denumită “ANAF – Anunţuri valorificare bunuri”.

Crearea acestei pagini a avut ca scop îmbunătăţirea modalităţilor de realizare a publicităţii în cazul valorificării bunurilor imobile/mobile/ansamblului de bunuri imobile sechestrate, care poate duce la creşterea gradului de accesibilitate al posibililor cumpărători, în scopul creşterii gradului de recuperare a obligaţiilor fiscale datorate de către debitori.

Spre deosebire de celelalte modalităţi de publicitate, prin această pagină de Facebook, “ANAF – Anunţuri valorificare bunuri”, se doreşte afişarea unor fotografii ale bunurilor semnificative, care să fie clare şi atractive pentru potenţialii cumpărători.

Pe această pagină vor fi afişate toate anunţurile privind valorificarea bunurilor, cu o scurtă descriere, inserarea link-ului către pagina de internet a ANAF, unde s-a făcut publicarea anunţului, precum şi fotografii relevante ale bunurilor”, consemnează șeful Administrației Judeţene a Finanţelor Publice Teleorman, Andrei-Șerban Nistor.

Poți da o fugă și la magazinul din Alexandria

Teleormănenii fără venituri prea mari, care nu își permit să cheltuiască mulți bani pe haine sau produse cosmetice, pot face o vizită magazinului propriu al Finanțelor Publice. De acolo își pot achiziționa produse la prețuri accesibile. De la produse alimentare, confecții și încălțăminte, bunuri de uz casnic, materiale și piese de schimb pentru diverse bunuri, dar și detergenți sau produse cosmetice.

Haine de piele la 40 de lei, treninguri la 25 de lei, produse cosmetice între 15 și 30 de lei și multe alte articole. Toate se găsesc la magazinul propriu al Finanțelor Publice Teleorman, amplasat chiar în sediul instituției.

În general, bunurile comercializate prin magazinul AJFP Teleorman sunt produse alimentare cu un grad scăzut de perisabilitate. Mai exact, confecții și încălțăminte, bunuri de uz casnic, materiale și piese de schimb pentru diverse bunuri și detergenți și produse cosmetice.

Bunurile provin din confiscările efectuate de organele competente cu atribuții de confiscare.

7,5 lei pentru o cămașă

Prețurile bunurilor confiscate și achiziționate în magazinul Agenției Județene a Finanțelor Publice Teleorman sunt stabilite de o comisie de evaluare constituită în baza legii. Acestea diferă în funcție de gradul de uzură fizică și morală a bunurilor respective, utilitatea lor pentru potențialii cumpărători, cantitatea, caracterul sezonier și termenul de valabilitate. O cămașă comercializată la magazinul finanțelor costă 7,5 lei, un cauciuc de bicicletă costă 5 lei iar o uniformă școlară, puțin peste 11 lei.

Magazinul propriu al Administrației Județene a Finanțelor Publice TELEORMAN se află în Alexandria, pe strada Dunării, numărul 188.