7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Zilele Municipiului Alexandria

Carla’s Dreams cântă la Zilele Municipiului Alexandria

Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Anda Adam, Florin Ristei, Andra și Ansamblul Profesionist de muzică și dansuri ”Maria Tănase” se numără printre artiștii care le vor cânta alexăndrenilor cu ocazia Zilelor Municipiului.

Sfârşitul lunii august este unul plin pentru alexăndreni, care participă, în fiecare an, la sărbătoarea dedicată zilelor municipiului. Şi în acest an municipalitatea a pregătit zeci de evenimente, adresate tuturor categoriilor de vârstă.

Concursuri, procesiuni religioase şi spectacole, de toate vor avea parte alexăndrenii cu ocazia Zilelor Alexandriei. “Piesa de rezistenţă” va fi concertul susţinut de Carla’s Dreams.

Zilele municipiului Alexandria sărbătorite în avans

3 zile de sărbătoare şi distracţie îi aşteaptă pe locuitorii din Alexandria, la sfârşitul lunii august, de zilele municipiului. Acestea vor debuta în data de 25 august. Ca şi în anii trecuţi, acţiunile vor include concursuri pentru copii şi adulţi, târgul meşteşugarilor, parada portului popular, simpozioane, lansări de carte, procesiune religioasă, expoziţie de maşini de epocă şi spectacole.

Ca în fiecare an de Zilele Alexandriei, unele dintre cele mai în vogă trupe şi cei mai iubiţi artişti vor susţine concerte în aer liber. Anul acesta vor spune “La mulţi ani” Alexandriei, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Anda Adam, Florin Ristei, Andra și Ansamblul Profesionist de muzică și dansuri ”Maria Tănase”, dar și mulți alți artiști locali.

Programul artistic de zilele municipiului

Mai exact, ziua de 25 august este dedicată muzicii populare. Pe scenă urcă Ansamblul Profesionist de muzică și dansuri ”Maria Tănase”.

Sâmbătă, 26 august vine Nicoleta Nucă și Carla’s Dreams. În ultima zi de petrecere cântă Anda Adam (spectacol anulat în data de 1 iunie din cauza condițiilor meteo și reprogramat la această dată) Free Stay (Florin Ristei și trupa) și Andra.

Pe parcursul zilelor de sărbătoare, renumiţi antreprenori din domeniul alimentaţiei publice locale vor sta la dispoziţia alexăndrenilor cu preparate din carne la grătar, cu vin de buturugă şi bere înspumată, cu băuturi răcoritoare şi alte produse alimentare tradiţionale.

Zilele municipiului se încheie cu nelipsitul foc de artificii.