alexandria

Filmele săptămânii la cinematograful din Alexandria: o comedie, o animație și o premieră

O animație, o comedie și o premieră. Acestea sunt propunerile din această săptămână la cinematograful din Alexandria.

Filme pentru toate gusturile la cinematograful din Alexandria. Premiera acestei săptămâni este ”Logan” cu Hugh Jackman. Copiii se pot delecta cu animația ”Balerina”, iar cei care vor să se distreze și să râdă pot merge la ”Hai să ne batem”.

Program cinematograf Alexandria

Miercuri, 1 martie – ora 18:00

În prima zi a lunii martie rulează comedia ”Hai să ne batem – Comedie în curtea școlii”. Regizat de Richie Keen, filmul îi are ca protagoniști pe Ice Cube și Charlie Day, doi profesori de liceu, mai imaturi decât elevii lor.

În ultima zi de şcoală, timidul profesor de engleză, Andy Campbell (Charlie Day) încearcă să nu-şi piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenţii, a tăierilor de bugete care îi pun în pericol slujba şi a managementului ineficient. Însă lucrurile se înrăutăţesc atunci când intră în conflict cu cel mai dur şi fioros coleg, Ron Strickland (Ice Cube) care îl provoacă la duel după ore. Vestea confruntării celor doi profesori se răspândeşte rapid şi ajunge să devină exact soluţia de care liceul avea nevoie.

Joi, 2 martie – ora 18:00

Și în a doua zi din luna martie putem viziona tot comedia ”Hai să ne batem”.

Vineri, 3 martie – ora 18:00

Așa cum ne-am obișnuit deja vineri este ziua premierelor. În această săptămână fiind vorba despre filmul ”LOGAN”.

Hugh Jackman interpretează rolul său iconic de Wolverine pentru o ultimă poveste, finală, puternic dramatică a sacrificiului şi mântuirii în „Logan”. Acțiunea are loc în anul 2029, când aproape toți mutanții au dispărut. Logan trăiește ferit într-o zonă îndepărtată a graniţei cu Mexicul, lucrând ca șofer. Companionii lui în exil sunt proscrisul Caliban şi un Profesor X suferind. Totul se schimbă însă când i se cere să aibă grijă de o tânără mutantă, cu puteri formidabile. Începe o misiune pe viaţă şi pe moarte, ce îl va conduce pe Logan către împlinirea destinului său.

Sâmbătă – Duminică – ora 10:00

Primul film din weekend este dedicat copiilor. Este vorba despre animația ”Balerina” 3D. Filmul prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul.

Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor. Felicie va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său… Într-o bună zi va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

Sâmbătă – Duminică – ora 17:00

Filmul de seară este ”LOGAN”.

Prețul biletelor este de 10 lei pentru filmele în format 2D și 15 lei pentru cele 3D. Biletele se pun în vânzare cu maxim o oră înainte de proiecția filmului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *