FCM bate. Deci se poate! Urban Titu – FCM Alexandria 0 – 2

Minunea s-a produs! FCM Alexandria a arătat că poate învinge și a învins. Dar și mai important, a arătat că poate să joace. Când vrea și dacă vrea.

Echipa alexăndreană s-a deplasat la Titu pentru a disputa meciul care a contat pentru etapa cu numarul 13 în campionat. Un 13 care nu a fost însă cu ghinion pentru jucătorii care în ultima vreme au reușit să atragă atenția lumii sportive mai mult prin episoade neplăcute decât prin jocul de fotbal.

Au atacat în valuri, dar golul n-a venit

Partida a debutat în forță, elevii spășiți ai lui Romică Ciobanu fiind mai tot timpul cu piciorul la minge și în careul gazdelor. Prima repriză a aparținut în totalitate alexăndrenilor care s-au remarcat prin apetitul crescut pentru atac și printr-o serie de ocazii de gol.

Florin Radu, Precup sau Căpățână au făcut legea în teren construind și șutând pe poartă însă golul s-a lăsat așteptat deși gazdele nu au opus o prea mare rezistență.

Ritmul a mai scăzut, dar au apărut golurile

După pauză ritmul jocului s-a mai domolit. Cu toate acestea tot FCM Alexandria a avut o posesie mai bună a balonului. În minutul 65, arbitrul acordă corner alexăndrenilor. Radu execută, iar Jenaru se înalță frumos în careu, interceptează balonul și după o lovitură perfectă de cap îl împinge în plasă. FCM Alexandria 1, Urban Titu 0.

Spre finalul partidei, FCM înscrie din nou! Intrat după pauză, Popescu urcă în careu, fentează apărarea adversă și șutează cu forță. Portarul nu are nici o șansă de a respinge mingea. Scor final Urban Titu – FCM Alexandria 0-2.

Victoria obținută de alexăndreni îndeplinește jumătate din obiectivul de cel 6 puncte în ultimele 3 meciuri rămase până la finalul turui de campionat. La prima vedere, se pare că jucătorii și-au însușit “corecția” aplicată de conducerea clubului și au demonstrat că atunci când e voință apar și rezultatele. Ideal ar fi ca fotbalul să se joace pe goluri, pe puncte și nu pe vrute.

Rezultate și marcatori Liga a 3-a

Etapa a 13-a, Seria III

CS U Craiova II – FC Aninoasa    1-1 Alexandru Popescu (49 – pen.) / Tiberiu Calofir (44)

Concordia Chiajna II – Steaua Bucureşti II    1-1 Daniel Rogoveanu (13) / Vlad Mihalcea (69)

Atletic Bradu – CS Podari    2-1 Adelin Voinescu (75, 78) / Claudiu Bălan (52)

CS Mioveni II – ACSO Filiaşi    1-1 Alexexandru Cioc (44) / Nicuşor Neacşu (59)

ACS Şirineasa – Sporting Roşiori     2-1 Leo Săraru (40, 80) / Adrian Voicu (74)

Urban Titu – FCM Alexandria    0-2 Georgian Jenaru (68), Popescu (88)

FC Voluntari II – Flacăra Moreni     2-1 Laurenţiu Lapteş (87), Mircea Leaţă (90+3) / Andrei Iliescu (2)

SCM Piteşti a stat.

Clasament Liga a 3-a, Seria III

clasament
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *