11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

decapitat

Tragedie! Unui bărbat i-a explodat stingătorul în față și a fost decapitat

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din județul Teleorman. În timp ce se afla la serviciu, în incinta Depozitului de Materiale de Construcții din comuna Vitănești, acesta a lovit cu ciocanul un stingător. Din cauza presiunii acesta a explodat sărind în capul bărbatului.

De nerecunoscut

O zi banală de muncă s-a transformat într-o tragedie pentru un bărbat de doar 54 de ani. El a vrut să verifice presiunea dintr-un stingător din curtea fabricii în care lucra. Din păcate, a ales pentru această operațiune un ciocan. Presiunea creată de lovitură a făcut ca stingătorul să explodeze și să-i sară bărbatului exact în față.

Potrivit directorului de la Ambulanța Teleorman, Cristi Popescu, în momentul în care echipele de intervenție au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Gura, nasul, ochii și o parte din scalp au fost efectiv distruse.

Cazul a fost preluat de procurori

Polițiștii teleormăneni au deschis un dosar penal în acest caz, iar procurorii continuă cercetările. Pe fir au intrat și cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Cei din urmă trebuie să verifice dacă bărbatul avea competențe pentru a verifica acel stingător sau dacă a primit instructajul privind protecția muncii.