20 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Alertă meteorologică! Se strică vremea și în Teleorman Avertizare de vreme rea

Se răcește vremea! Meteorologii vin cu vești proaste

Se răcește vremea! Meteorologii nu au vești bune pentru noi. Ei anunță ploi însemnate cantitativ, căderi de grindină și temperaturi foarte scăzute pentru perioada în care ne aflăm.

Informare meteorologică de instabilitate atmosferică

În acest moment, cea mai mare parte din țară se află sub informare meteorologică de instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ. Atenționarea este valabilă până mâine seară, la ora 23:00. Dar, în funcție de evoluția vremii, aceasta poate fi actualizată și chiar prelungită.

Așadar, până mâine noapte, conform informării meteo, ”vor fi perioade de timp, îndeosebi pe parcursul după-amiezelor și al serilor, în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie și pe arii restrânse, căderi de grindină.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, estul și centrul țării”.

Se răcește vremea! Temperaturile vor scădea simțitor

Nu doar instabilitatea atmosferică ne va da bătăi de cap, zilele acestea. Conform meteorologilor, temperaturile vor scădea, în următoarea perioadă.

„În noaptea de marți spre miercuri (9/10 mai) și în cursul zilei de miercuri (10 mai), vremea va deveni rece”, anunță informarea meteorologică.

Se răcește vremea și în Teleorman

Nici județul nostru nu scapă de vremea rea. Astăzi, de exemplu, ne așteaptă înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, mai ales în a doua parte a zilei.

Și mâine vom avea parte de instabilitate atmosferică. În plus, temperatura aerului va continua să scadă, astfel încât vremea va deveni rece pentru această dată. Așa se face că, mâine, la amiază, în Alexandria nu vor fi mai mult de 17 grade Celsius.

Miercuri se va răci și mai mult, astfel că vremea va fi rece pentru această perioadă.  La amiază vor fi doar 16 grade Celsius, iar miercuri noaptea se vor înregistra 4 grade Celsius.

Meteorologii anunță că de joi vremea va începe, treptat, să se încălzească.