11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Eugen Pîrvulescu vrea să doarmă pe preșul unui ministru

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, și-a descoperit scopul în viață. El își dorește să ajungă senator și să poată să doarmă. Pentru început, pe preșul unui ministru.

Este sigur! Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, va candida la alegerile parlamentare din iarnă pentru un fotoliu de senator.

”Mandatul de senator se obține greu, dar îmi place să muncesc. Nu va fi ușor, dar vom demonstra, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, că PNL Teleorman este o forță”, a mărturisit liderul PNL Teleorman în cadrul unei emisiuni televizate.

O altă candidatură dată ca sigură în acest moment este aceea a lui Marin Almăjanu. Fostul lider al liberalilor teleormăneni va fi ”locomotiva” pentru candidații la Camera Deputaților.

14.000 euro pentru o candidatură

Organizația județeană a PNL va arunca în luptă 10 candidați, 7 pentru Camera Deputaților și 3 pentru Senat. Deocamdată nu se cunosc celelalte nume, dar un lucru este cert. Fiecare candidat înscris în cursa pentru Parlamentul româniei va trebui să scoată din buzunar 60 de salarii minime brute pe economie, aproximativ 14.000 euro.

Deși PNL Teleorman este o organizație puternică la nivel național, se pare că nici de această dată liderii teleormăneni nu au reușit să-și impună punctul de vedere și să ”dea cu pumnul în masă” în discuțiile cu ”greii de la centru”, iar pe listele de candidați vom regăsi și nume impuse, care nu au legătură cu județul nostru. Cum este în prezent cazul senatorului de Teleorman, Crin Antonescu.

”Nu exclud posibilitatea ca o persoană de la centru să se regăsească pe lista de candidați de la Teleorman”, a completat Pîrvulescu.

Liderul PNL Teleorman nici nu concepe ideea că ar putea rata fotoliul de senator. Deja și-a pus la punct strategia prin care să scoată județul din mizerie.

”Pentru județul acesta, pentru electoratul din Teleorman sunt capabil să dorm pe preșul unui ministru. Am să dorm la ușa ministrului până răspunde la o solicitare legată de acest județ”, a precizat Pîrvulescu.

Conducerea PNL Teleorman speră ca la alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an să obțină 32 %.