15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Elevii din Alexandria pot transmite online ”mesaje pentru România”

Evenimentele publice organizate anual cu prilejul Zilei Naționale ar putea fi stopate din cauza pandemiei de Covid 19. Pentru a nu trece neobservată această zi, reprezentanții Primăriei Alexandria organizează concursul ”Mesaj pentru România”. Acesta are loc pe categorii de vârstă și unități de învățământ.

Având în vedere faptul că la 1 decembrie se sărbătorește constituirea statului național unitar român, realizată prin unirea provinciilor Basarabia, Bucovina, Transilvania, Banat, Crișana, Maramureș și Satmar cu Regatul României, momentul aniversar trebuie marcat în mod corespunzător.

Concursul se desfășoară pe mai multe categorii de vârstă: clasele 0 – IV; clasele V – VIII și licee.

Documentele necesare pentru înscriere: fișa de înscriere pentru grupul participant în care va fi descris proiectul, însoțită de tabelul nominal cu membrii grupului și videoclipurile, care se vor prezenta în format MP4 pe suport DVD, până la data de 16.11.2020.

Concursul organizat constă în prezentarea a cate 5 videoclipuri/categorie de vârstă/unitate de învățământ ce vor respecta tema data. Cei 5 participanți vor fi desemnați de coordonator. Videoclipurile cu recitare/monolog vor avea minim 1 min. și maxim 3 min. și vor fi în format MP4, pe suport DVD.

Acest concurs nu se desfășoară cu prezența fizică la sediul organizatorului sau oricare altă locație.

Înscrierile se vor realiza de către reprezentanții unităților de învățământ și se vor prezenta la sediul Primăriei.

Se vor organiza întâlniri cu coordonatorii, la cererea acestora, cu minim două săptămâni înainte de concurs și se vor clarifica (supune la vot, dacă va fi cazul)  eventualele nelămuriri.

Vor fi acordate premii tuturor participanților și câștigătorilor care vor fi desemnați de un juriu de specialitate.