11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Starea drumurilor din Teleorman. DJ 612 Rădoiești – Călinești închis circulației rutiere

Un singur drum județean din Teleorman este închis circulației rutiere. Este vorba despre DJ 612 – Rădoiești – Călinești. Echipele de deszăpezire acționează pentru redeschiderea lui.

Zeci de utilaje de deszăpezire acționează în acest moment pe toate drumurile din județul Teleorman. Cu toate acestea, Drumul Județean 612 Rădoiești – Călinești este închis circulației rutiere. ”Se acționează cu mijloace de deszăpezire pentru redeschiderea lui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

CITEȘTE și VACANȚA S-A TERMINAT. ELEVII TELEORMĂNENI REVIN LA ȘCOALĂ

Potrivit sursei citate, pe toate drumurile naționale și județene din Teleorman sunt în acest moment aproximativ 100 de utilaje. 57 acționează de drumurile naționale, iar 47 pe cele județene.

Nu sunt localități nealimentate cu energie electrică

Din fericire, la această oră nu sunt localități nealimentate cu energie electrică. Cu toate acestea, echipele de intervenție ale operatorului de electricitate se află pe teren și asta deoarece sunt mai multe deranjamente apărute la unii consumatori.

Bacul de la Turnu-măgurele și Zimnicea nu execută curse

Cele două puncte de trecere a frontierei cu bacul din județul Teleorman, Zimnicea și Turnu-Măgurele au fost închise. Măsura a fost luată după ce Dunărea a înghețat.

Citește mai multe de spre Navigația pe Dunăre nu este permisă

Cod galben de ninsori și viscol pentru județul Teleorman

Județul Teleorman se află sub atenționare de cod GALBEN de ninsori și viscol. Potrivit meteorologilor, este vorba despre ninsori moderate cantitativ și local viscolite. Avertizarea este valabilă miercuri, între orele 8:00 – 21:00.

Nu scăpăm de coduri și avertizări. Meteorologii au emis o nouă atenționare de vremea rea pentru județul Teleorman. De această dată este vorba despre o avertizare cod GALBEN de ninsori și viscol. Ea a intrat în vigoare la ora 8:00 și se încheie diseară la ora 21:00.

Citește mai multe despre prognoza meteo pentru Județul Teleorman