14 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

carieră

Dragoste vs. carieră. Ce-și mai doresc femeile în 2017?

Societatea contemporană încurajează femeile să lupte pentru valorile, principiile și țelurile lor, îndepărtându-se, astfel, de un tipar prestabilit – acela al mamei grijulii și al gospodinei desăvârșite.

Așa se face că, în ziua de azi, femeile își văd înainte de toate propriul interes, iar majoritatea pun pe primul plan cariera și dezvoltarea profesională. Care credeți că sunt celelalalte lucruri care contează, cu adevărat, în viața unei femei moderne?

Iată topul prioriăților care îi definesc drumul în viață:

•    Cariera și independența financiară

carieră

Se pare că statutul profesional, cât și dobândirea independenței financiare reprezintă, în ziua de azi,  puncte de interes pentru majoritatea femeilor. Acestea țintesc către poziții de vârf în companii respectabile, iar prin muncă asiduă și numeroase sacrificii, multe dintre ele reușesc să-și îndeplinească visul. Vorbim de femei născute cu acea abilitate instrinsecă de a conduce, femei care pot susține prezentări de succes în fața întregii firme, folosindu-se doar de capacitatea lor nativa de argumentare și de o foaie de hârtie, cum ar fi acest flipchart pe Absolutoffice.ro. Femeia modernă este o femeie de afaceri. Ea se poate întreține singură și nu depinde de sprijinul unui bărbat pentru a-și putea construi un viitor prosper și o viață exact așa cum și-o dorește.

•    Aspectul fizic

carieră

Femeia de carieră este independentă și îi place să aibă grijă de ea însăși. Își dorește să arate bine pentru propria satisfacție, nu pentru a mulțumi persoanele din jur. De aceea, ea adoptă o mulțime de obiceiuri sănătoase. Merge la sală, consumă doar alimente bio și are grijă de silueta ei. Folosește multe produse de întreținere corporală și are un stil vestimentar rafinat și elegant, achiziționând doar haine feminine, așa cum sunt piesele vestimentare de aici: https://www.atmospherefashion.ro/rochii. Se preocupă foarte mult de modul în care arată și este foarte chic! Are un look impunător și o atitudine îndrăzneață, ambele fiind calități care definesc, în linii mari, succesul feminin.

•    Familia

Femeia modernă amână începerea unei familii, deoarece în tinerețe este focusată pe construirea unei cariere strălucite, motiv pentru care se va implica într-o relație de lungă durată și va pune bazele unei familii abia după împlinirea vârstei de 30 de ani. Cu toate acestea, ea rămâne loială familiei care a crescut-o și care i-a asigurat o copilărie fericită, datorita căreia a ajuns ceea ce este astăzi – o femeie puternică și independentă. Ea va acorda o atenție specială îngrijirii părinților, mai ales dacă aceștia au vârste înaintate. Este foarte grijulie și preocupată de sănătatea persoanelor dragi, care știu că se pot baza pe ea în orice situație.

•    Relațiile de prietenie

carieră

Pcupă un loc important în viața femeii moderne, în vreme ce  relațiile amoroase pot fi trecute cu vederea. Chiar dacă este ocupată tot timpul cu munca, aceasta își face timp pentru a se întâlni cu prietenii, la care ține extrem de mult. Nu obișnuiește să lege prietenii cu ușurință, iar amicii ei pot fi numărați pe degetele de la o mână. Cu toate acestea, este capabilă să-și facă prieteni pe viață și va avea parte de sprijinul lor necondiționat și de aprecierea lor sinceră pe tot parcursul vieții. Nici că îi trebuie mai mult de atât pentru a-și alimenta nevoia de socializare! De aceea, nu o va preocupa în mod special începerea unei relații cu un bărbat. Ea știe că legăturile amoroase necesită mult timp și efort și nu se simte încă pregătită pentru acest stil de viață. Acesta este motivul pentru care nu caută, în mod activ, un partener, ci preferă să lase asta în mâinile destinului. Dacă se va nimeri să-l întâlnească, iar el va fi dornic să o accepte așa cum este, atunci totul va merge strună, iar dacă nu, cu atât mai bine, pentru că oricum nu se poate concentra pe o relație în acest moment.

Așadar, putem concluziona că femeia modernă se concentrează pe carieră, dragostea ocupând un loc neglijabil în topul priorităților ei.