18 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Doi tineri din Teleorman se pregăteau de „război”! Unul a fost arestat

Pistoale, săbii, macete, bricege. Sunt doar câteva dintre cele 25 de obiecte găsite în casele unor tineri din Teleorman. Oamenii legii le-au confiscat, iar unul dintre suspecți a fost reținut.

Doi tineri din județul Teleorman pare că se pregăteau de război. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roșiori de Vede au efectuat cu succes două percheziții la locuințele a doi tineri, de 17 și 20 de ani, suspectați de amenințare. În rezultatul activităților desfășurate, au fost găsite și confiscate 25 de obiecte tăietor-înțepătoare și două arme de foc, cu suspiciuni că ar fi deținute ilegal.

”În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 25 de obiecte tăietor – înțepătoare, precum și două arme de foc, supuse autorizării, cu privire la care există bănuiala că ar fi deținute fără autorizație.

Față de una dintre persoanele cercetate a fost luată măsura preventivă a reținerii sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Cercetările continuă pentru a aduce la lumină toate detaliile în acest caz.