19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Bărbat reținut pentru amenințări la adresa propriei mame

Un bărbat a fost reținut de poliție pentru încălcarea ordinului de protecție. Acesta își amenințase de mai multe ori mama, care l-a reclamat la poliție. Oamenii legii au emis un ordin de protecție, dar bărbatul nu a ținut cont și și-a continuat amenințările.

Polițiștii au intervenit și au reținut un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Săceni, suspectat de încălcarea ordinului de protecție și amenințare la adresa unei femei în vârstă de 69 de ani, mama sa.

Conform anchetei desfășurate, în seara zilei de 16 decembrie, între orele 18:30 și 22:00, bărbatul ar fi intrat de două ori în curtea locuinței mamei sale, deși împotriva sa fusese emis un ordin de protecție cu restricții privind distanța pe care trebuie să o mențină față de femeie. De asemenea, acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În urma administrării probatoriului, la data de 17 decembrie, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, care a fost transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.