19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Tâlhărie! Două femei au fost reținute de poliție după un furt ratat

Un furt ratat s-a transformat într-o tâlhărie. Două femei au intrat într-un magazin cu scopul de a sustrage un trening. Pentru că au fost văzute de angajată, acestea au recurs la violență.

Polițiștii din Roșiori de Vede au intervenit într-un caz de tâlhărie și au reținut două femei din localitate, în vârstă de 23 și 24 de ani, implicate în sustragerea unui trening dintr-un magazin local.

Evenimentul a avut loc pe 17 decembrie, în jurul orei 15:30, când agentul de securitate al unei societăți comerciale a sesizat Poliția Municipiului Roșiori de Vede despre faptul că două femei necunoscute au sustras un trening și au părăsit magazinul.

Investigațiile ulterioare au dezvăluit că cele două femei ar fi furat un trening dintr-o societate comercială. În momentul în care casiera le-a solicitat să arate ce au sub haine, acestea au reacționat agresiv, îmbrâncind-o și mușcând-o de brațul stâng.

Identificate ulterior drept două femei din municipiul Roșiori de Vede, în vârstă de 23 și 24 de ani, acestea au fost reținute de către poliție și urmează să fie prezentate instanței de judecată.