19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Elevă de 11 ani agresată sexual, tatăl și-a făcut singur dreptate

O elevă a fost agresată sexual. Prin constrângere, tânăra a fost pipăită și sărutată de un tânăr. După ce a reușit să scape, eleva a povestit părinților. Tatăl acesteia l-a încolțit pe tânăr și i-a aplicat o corecție.

„Polițiștii din Alexandria au fost alertați cu privire la un incident șocant în care o elevă de 11 ani a fost agresată sexual de către un tânăr în vârstă de 25 de ani”, se arată într-o informare de presă a poliției Teleorman.

După ce a reușit să scape, minora a povestit părinților, iar tatăl ei a intervenit fizic, determinând deschiderea unui dosar penal.

Investigațiile preliminare dezvăluie că tânărul ar fi abordat minoră în apropierea locuinței sale, sărutând-o și atingând-o fără consimțământ.

Reacția promptă a tatălui, în vârstă de 36 de ani, a dus la o confruntare fizică între cei doi, cu consecințe medicale pentru agresor.

Dosarul penal a fost deschis sub acuzațiile de agresiune sexuală și lovire, iar ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru a elucida toate circumstanțele acestui incident șocant.

Situația ridică întrebări cu privire la securitatea în comunitate, mai ales că în ultima vreme reședința județului este slab luminată din cauza lucrărilor.