7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Decimată de Covid-19, Turris se întărește cu antrenori de Liga 1

20 de reprezentanți ai echipei de fotbal FC Turris Turnu Măgurele au fost depistați, săptămâna trecută, ca fiind pozitivi cu Sars-CoV2. Din acest motiv, acum, tot lotul se află în izolare. În ciuda acestui impediment, conducerea clubului nu a stat degeaba și i-a adus noului antrenor, Eugen Trică și doi secunzi. Este vorba despre Laurențiu Diniță și Răzvan Stanca.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele a ratat în ultimele secunde promovarea în Liga 1 în sezonul trecut, dar speră ca anul acesta să-și îndeplinească acest obiectiv. Principalul ”răspunzător” va fi noul antrenor al turnenilor, Eugen Trică. În vârstă de 44 de ani, Eugen Trică a mai antrenat de-a lungul carierei echipe de renume are fotbalului românesc precum FC Universitatea 1948, CSM Politehnica Iași, UTA Arad, CFR Cluj sau Juventus București.

Mai mult decât atât, Turris și-a completat compartimentul antrenorilor, după ce a ajuns la un acord cu Laurențiu Diniță și Răzvan Stanca.

Laurențiu Diniță, fost fotbalist, în vârstă de 45 ani, a antrenat echipe precum Concordia Chiajna, ACS Berceni, Dinamo II București, CS Balotești, Sportul Snagov.

Răzvan Stanca, în vârstă de 40 ani, fost portar la Pandurii Târgu Jiu, acesta a mai evoluat la echipe precum Sportul Studențesc, Farul Constanța, CS Mioveni, Steaua București și Universitatea Craiova.

Partida dintre Dunărea Călarași și AFC Turris, ce ar fi trebuit să se desfășoare vineri, a fost amânată pentru o data ulterioară, din cauza numărului mare de jucători infectați cu noul coronavirus din tabăra echipei oaspete. Astfel, următorul meci al turnenilor, asta dacă nu apar alte situații neprevăzute, se va disputa miercuri, 2 decembrie.