14 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Parcă a băut lauri! Un bărbat și-a lovit soția, iar acum s-a ales cu dosar penal

Teleormănencele nu se mai tem! Victimă a unei agresiuni din partea soțului, o femeie din Alexandria a avut curajul să anunțe poliția. Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii, iar bărbatul violent s-a ales cu dosar penal.

Polițiștii din Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat din localitate care și-ar fi agresat fizic soția, în timp ce se aflau la domiciliu.

Oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie în vârstă de 39 de ani din Alexandria, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soț, un bărbat în vârstă de 41 de ani. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul și-ar fi lovit soția cu pumnii în zona capului și a feței.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, reieșind necesitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu. În cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.