De ziua lui, Liviu Dragnea a făcut cinste cu roșii din Teleorman (VIDEO)

Președintele PSD, Liviu Dragnea a făcut cinste cu roșii din județul Teleorman. Liderul social-democrat a făcut acest gest după ce mai mulți oameni politici, dar și persoane publice au atacat județul Teleorman.

De ziua lui, Liviu Dragnea a făcut cinste cu roșii din județul Teleorman. Acesta a susținut o conferință de presă privind planul PSD pentru Agricultură. Deranjat de atacurile tot mai dese ale politicienilor referitoare la o ”teleormanizare” a României, liderul social-democrat a decis să iasă la atac.

Aflat în Alexandria pentru a-și depune candidatura pentru un nou mandat de parlamentar, liderul social-democrat a lansat mai multe atacuri la adresa adversarilor politici care și-au făcut un țel din a ataca județul Teleorman.

”Eu iubesc cetăţenii din Teleorman, condamn cu toată tăria afirmaţiile unora dintre politicienii care candidează acum, aşa-zişi lideri de partide, care vorbesc de o teleormanizare. Nimeni nu a îndrăznit până acum să jignească într-un asemenea hal cetăţenii din Teleorman”, a spus ieri, Liviu Dragnea, după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat de deputat.

Liderul social-democrat nu s-a oprit aici. Astăzi a luat cu el, la București, mai multe roșii din județul nostru și a invitat jurnaliștii să guste din bunătățile pământului teleormănean.

Se mândrește cu roșiile din Teleorman

”Astea sunt roșiile noastre. Eu îndrăznesc să cred în pământul românesc”, a spus Liviu Dragnea, în timp ce prezenta roșiile din județul Teleorman, chiar în ziua în care a împlinit 54 de ani.

Toate aceste reacții vin după ce polițistul Marian Godină a ”descoperit” că în Teleorman nu există librării, iar pe pagina lui de facebook au existat mii de comentarii răutăcioase la adresa locuitorilor teleormăneni, dar și în urma declarației făcută de Nicușor Dan, liderul USR care a vorbit despre o ”teleormanizare” a României ca despre un lucru nociv. Ca și cum locuitorii din Teleorman sunt un fel de paria a societății.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *