23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

De teama restricțiilor, teleormănenii au început să se vaccineze

Tot mai mulți teleormăneni au ales să se vaccineze, în ultimele zile, împotriva Covid-19, în condițiile în care campania de vaccinare începuse să bată pasul pe loc. La centrele de vaccinare din Alexandria, oamenii dornici să primească serul împotriva Sars-CoV2 au format cozi, atât în week-end cât și la începutul acestei săptămâni și au așteptat minute bune pentru a se vaccina. Media de vârstă a celor care s-au vaccinat a scăzut, în ultima perioadă, însă și vârstnicii încă își arată interesul pentru serul împotriva Covid-19.

Mii de teleormăneni au trecut pragurile centrelor de vaccinare din județ, în ultimele zile, pentru a primi serul împotriva Covid-19, iar aproape jumătate dintre aceștia s-au vaccinat cu prima doză. Cel mai mare aflux de persoane s-a înregistrat, în ultimele zile, în Alexandria. Cele două centre deschise în municipiul reședință de județ au fost foarte solicitate în ultima perioadă, oamenii formând cozi în așteptarea serului împotriva noului coronavirus.

La vaccinare a venit și o familie dintr-o localitate apropiată Alexandriei. Cei doi soți au peste 80 de ani și situația din țară i-a cam speriat.

În ultimele 24 de ore, peste 2.500 de teleormăneni s-au vaccinat împotriva Covid-19, iar începând de astăzi, centrele din Alexandria administrează, pe lângă serurile produse de companiile Phizer și Moderna și pe cel produs de Jhonson&Jhonson.