1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

dănuţ cristescu

Dănuț Cristescu pulverizează discursul lui Rareș Nimeni

Prezent sâmbătă la Alexandria, Rareș Bogdan, micul candidat și marele nimeni, a însăilat, în fața a circa 2000 de oameni, aduși din București, Giurgiu, Argeș, Ialomița, Prahova, Călărași, Ilfov, Dâmbovița și Mehedinţi, tot soiul de acuzații aberante și afirmații mincinoase. În locul unui discurs mobilizator, nu a făcut decât să incite la ură și dezbinare. În lipsa unui mesaj, urlete și vuvuzele.

Rareș Bogdan, dacă “ei” nu pot cheltui într-o viață banii despre care spui, după ureche, că “i-au furat”, tu nu vei cheltui în două vieți banii de la iRealitatea, adusă-n faliment. Iar când ai simțit că se scufundă corabia, ai dat fuga la liberali, pe care nu demult îi ocărai mai ceva ca o țață de pe marginea șanțului și-i trimiteai “la dracu“ și “la groapa de gunoi a istoriei“.

Și da, domnule Bogdan, pe 26 mai se va afla cine este marele nimic. Pentru că vei dovedi atunci că ești un Nimic. Nu stăm acum să comparăm câți bani europeni au intrat în Teleorman și câți au atras primarii liberali din țară. Nu știm câți bani europeni au atras administrațiile liberale din Urlați sau Băilești de care vorbești, dar aici au intrat sute de milioane de euro pentru ca acest județ cu oameni săraci, cum îl numești, să aibă spital de urgență modernizat, să aibă drumuri modernizate și cea mai bună infrastructură de drumuri județene din țară. Și astea nu sunt decât două exemple de investiții din bani europeni.  Mărșăluind pe străzile din Alexandria, nu le-ai observat pentru că ori ai fost orbit de ură și de furie, ori prea preocupat să sufli-n vuvuzele și să bați câmpii.

România nu se împarte în “a lor“ și a voastră, România este a tuturor. Și nu noi suntem speriați și disperați. Până una-alta, voi v-ați adus bodyguarzi, oameni zdraveni, cu ceafa lată, să vă păzească într-un oraș cu oameni primitori și pașnici, dar care nu acceptă să fie deranjați la ei acasă și, mai ales, să fie jigniți la ei acasă.

Pe 26 mai, cineva va fi îngenunchiat. Corect, domnule Bogdan. Îți spun însă de pe acum că nu noi vom fi aceia. Noi vom îngenunchea doar în fața lui Dumnezeu, la slujba de Paște.

Și dacă prin țară, pe unde mergi, vezi numai grupări infracționale organizate, vedem și noi una, formată din două personaje tragi-comice: Rareș Nimic și Sică Mandolină.

După trecerea în revistă a licitațiilor câștigate recent de firma teleormăneană Tel Drum, Rareș Bogdan concluzionează că firmele care câștigă licitații trebuie oprite. “Trebuie opriți, pentru că România are nevoie de companii românești puternice!“. Da, una dintre ele a fost Tel Drum. Și pentru că era românească și puternică, a fost distrusă.

“PNL, primul partid al acestei țări“. Este adevărat că PNL, acum un melanj neomogen de veste galbene și portocalii, a fost primul partid al acestei țări care a închis spitale, a tăiat salarii și pensii și a adus oamenii în pragul disperării.

Dacă să dai la timp subvențiile agricultorilor este spectacol, da, am făcut spectacol, ceea ce alte guverne nu au reușit. Iar ferma de la Salcia funcționează cât se poate de legal și are magazine în tot județul. Pentru ca oamenii să mănânce carne românească și nu adusă din alte țări. Dar fiind din Teleorman, și asta ar trebui închisă, nu?

La finalul discursului “fulminant“ sunt pomenite hoteluri de 5 stele. Ca să stea Rareș Nimic și Sică Mandolină în ele. Și ca să păstrăm atmosfera de circ, spunem că în democrație, clovnii stau la pușcărie! Nu ajung în parlament (european), nu în guvern și nu în sediile partidelor! Nu vă fie frică! Rareș Nimeni pică… în nasul de clovn.

PSD Teleorman