Cuplurile căsătorite în 1967 se pregătesc pentru “ Nunta de aur ”

NUNTA DE AUR

” Nunta de aur ” continuă şi în acest an. Festivităţile vor cuprinde o ceremonie civilă oficiată la Primărie, o ceremonie religioasă şi o recepţie. Se pot înscrie toate cuplurile care au împlinit, sau împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie, indiferent de locul naşterii sau al oficierii căsătoriei, dar trebuie să domicilieze în prezent în Alexandria.

50 de ani de căsnicie

A devenit deja o tradiţie ca în luna mai, conducerea Primăriei Alexandria să premieze cuplurile care aniversează 50 de ani de la căsătorie în cadrul unei ceremonii intitulată sugestiv ” Nunta de aur ”. La acest eveniment se pot înscrie toate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie, iar în prezent domiciliază în Alexandria.

”Primăria Municipiului Alexandria, organizează joi, 18.05.2017 ceremonia festivă „ Nunta de Aur ”, în cadrul căreia vor fi omagiate cuplurile care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie.

Festivitățile vor cuprinde o ceremonie civilă oficiată la Primărie (ora 10:00), o cerenonie religioasă (ora 11:00) și o recepție de la ora 12:00.

Cuplurile participante trebuie să depună la Compartimentul Cultură, Sport – et. 2, cam. 50, copii ale certificatului de căsătorie din care să rezulte că actul a fost încheiat în anul 1967, indiferent de locul încheierii căsătoriei și copii ale BI/CI pentru ambii soți din care să reiasă că domiciliul actual este în Municipiul Alexandria”, se arată într-o informare a Primăriei Alexandria.

Municipalitatea va oferi fiecărui cuplu un certificat care atestă cei 50 de ani de căsătorie, fotografii şi un premiu simbolic în valoare de 300 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *