Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Gheorghe Gheorghiu și Mircea Baniciu concertează la Alexandria

cenaclul renasterea

Iubitorii muzicii folk și rock din Alexandria vor avea parte de o surpriză. Municipalitatea alexăndreană organizează pentru al doilea an „Cenaclul RENAȘTEREA”.

cenaclul renastera

Nume mari ale muzicii rock, pop și folk vor urca pe scena din fața Casei de Cultură din Alexandria. Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Gheorghe Gheorghiu sau Mircea Baniciu sunt doar câțiva dintre artiștii care îi vor delecta pe alexăndreni cu muzica lor. Evenimentul va avea loc în data de 20 mai 2017, de la ora 17:00.

Descoperirea de talente muzicale și literare

Cenaclu literar „RENAȘTEREA” îşi propune să fie în primul rând o oază de cultură pentru toţi iubitorii de frumos literar. De asemenea se urmărește descoperirea de talente muzicale şi literare, dar şi oferirea posibilităţii de afirmare şi dezvoltare acelora care dovedesc vocaţie muzicală şi literară.

Mai mult, organizatorii cenaclului doresc stimularea tinerelor talente care se vor putea remarca în cadrul organizat, festiv şi deschis şi care vor putea să intre în contact direct cu oamenii de cultură alexăndreni şi să dialogheze cu aceştia într-un mediu propice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *