20 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

cum va fi vremea de Paște

Cum va fi vremea de Paște în județul nostru. Prognoza a fost actualizată

Cum va fi vremea de Paște este foarte important pentru reușita sărbătorilor. Anul acesta, avem parte de mai multe fenomene meteorologice într-un interval de câteva zile. Va fi soare, dar și ploaie și, potrivit meteorologilor, nici vântul nu va fi prea liniștit.

Cum va fi vremea în Sâmbăta Mare

În Sâmbăta Mare, la nivelul întregii țări, va predomina o vreme frumoasă și mai caldă decât în mod normal. Cei care își vor petrece Paștele la munte, trebuie să știe, însă că acolo vor fi unele înnorări și izolat ploi slabe. Temperaturile maxime, la nivel național, se vor încadra între 13 și 23 de grade.

Și în Teleorman, vremea va fi caldă și frumoasă, mâine. Însă, din a doua parte a nopții, meteorologii anunță înnorări.

Cum va fi vremea în Duminica Paștelui

În ziua de Paște, însă, se anunță averse, descărcări electrice și, izolat, grindină. Și temperaturile vor scădea față de sâmbătă, iar la munte vor fi precipitații mixte. În sud și în sud-est vremea va fi caldă, iar instabilitatea atmosferică se va accentua începând cu orele după-amiezii.

”Vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină”, anunță meteorologii.

Și în Teleorman, duminică, cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi înnorările se vor accentua. Vor fi averse, posibil moderate cantitativ, și descărcări electrice. Cu toate acestea, mercurul din termometre va indica la amiază, în Alexandria, în jurul valorii de 22 de grade Luni, însă, vremea se va strica în totalitate. Va fi frig în toată țara, nori și ploaie.  În Alexandria, de exemplu, la amiază, nu vor fi mai mult de 12 grade Celsius, în condiții de cer înnorat și averse.