“Competenţă” maximă în Poliţia Teleorman! De aproape 2 ani, spargerea magazinului Altex bate pasul pe loc

foto: Alexandria, Teleorman, Romania

În urmă cu mai bine de un an şi jumătate, magazinul Altex din Alexandria a fost spart. Hoții au reușit să scoată din magazin nu mai puțin de 100 de telefoane mobile de ultimă generație. Prejudiciul fiind de aproximativ 100.000 de euro. Nici până în acest moment poliţiştii din Teleorman nu au reuşit să identifice vinovaţii.

Pe 18 februarie 2018 a avut loc unul dintre cele mai mari “jafuri” din judeţul Teleorman. Printr-o gaură de câțiva centimetri, persoane mascate au reuşit să pătrundă în magazinul Altex din Alexandria. Aceștia nu s-au chinuit să forțeze ușa de la intrare pentru a pătrunde, ci au spart un zid de cărămidă situat pe partea cu magazinul Penny. Fără prea mult efort, au scos cărămizile, una câte una, și astfel au reușit să pătrundă în interiorul magazinului.

foto: Alexandria, Teleorman, Romania

În ciuda faptului că magazinul este dotat cu sistem de alarmă, se pare că hoții au fost atât de ”subtili” încât aceasta nu s-a declanșat.

Deşi una dintre camere de supraveghere de la magazinul Penny i-ar fi surprins pe hoți în momentul în care ieșeau cu sacii din magazin, poliţia bate pasul pe loc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Daniela Păşu în acest caz “se efectuează cercetări”, asta deși mai sunt doar câteva zile și se fac 2 ani de la jaf.

Potrivit informațiilor furnizate de camerele de supraveghere de la magazinul Penny, este vorba despre 3 bărbați care nu purtau cagule pe față, ci aveau capul acoperit cu gluga de la geacă.

Se pare că este mult mai ușor pentru polițiști să-i prindă pe ”infractorii” din trafic, decât să rezolve cazuri cu adevărat importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *