29 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

filatură

Bătut în centrul orașului! Agresorul s-a ales cu dosar penal

Un bărbat a ajuns în spital după ce a fost bătut în centrul municipiului Alexandria. Omul, aflat în stare de ebrietate, spune că a fost bătut fără motiv.

Bătut în centrul orașului

Un bărbat de 44 de ani din comuna Orbeasca a fost bătut și lăsat să zacă în agonie în centrul reședinței județului Teleorman. Cu ultimele puteri acesta a reușit să sune la 112.

”În jurul orei 05:00, polițiștii din Alexandria au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 44 din comuna Orbeasca prin apel 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada București, a fost agresat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului l-au identificat pe apelant, care era în vădită stare de ebrietate, acesta relatându-le că, fără motiv, a fost agresat de către cumnatul său, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Alexandria”, spun polițiștii din Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.