1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

carmen dan daniela

Carmen Daniela Dan a demisionat din funcția de prefect al județului Teleorman

Prefectul de Teleorman, Carmen Daniela Dan, i-a înaintat premierului Dacian Cioloș, în această dimineață, mandatul în care a fost învestită în martie 2014.

Motivul renunțării la mandatul de prefect este decizia de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele PSD.

”Mi-am înaintat demisia premierului Dacian Cioloș în această dimineață. Documentul oficial prin care se va anunța demisia mea va fi o Hotărâre de Guvern, însă asigur pe toată lumea că s-a luat act, deja de faptul că am renunțat la mandat”, a declarat Carmen Daniela Dan, contactată, în exclusivitate, de Trnews.

Carmen Daniela Dan deschide lista de candidați PSD la alegerile pentru Senatul României

Prefectul de Teleorman a decis, împreună cu cei din conducerea PSD Teleorman, să candideze pentru un post de senator în viitorul legislativ. Carmen Dan este prima pe lista candidaților pentru Senatul României, alături de Marian Potbăniceanu, fost președinte TSD Teleorman și viceprimarul municipiului Roșiorii de Vede, Cristiana Piper-Savu.

”Voi avea o campanie electorală în felul meu, umană. Cred că oamenii au nevoie de Oameni chiar și în Parlament”, ne-a declarat Carmen Daniela Dan.

Carmen Dan este prefect de Teleorman din martie 2014

Carmen Daniela Dan a fost și subprefect al județului Teleorman în perioada 15 iunie 2012 – 13 martie 2014. Din iulie 2002 până în iunie 2012 a fost, pe rând, consilier juridic și director executiv în cadrul Consiliului Județean Teleorman. Din 13 martie 2014 este prefect al județului.

Carmen Daniela Dan îi lasă locul la Prefectura Teleorman, cel puțin până la o nouă Hotărâre de Guvern a premierului Dacian Cioloș, lui Liviu Dumitrașcu, cel pe care l-a învestit în funcția de subprefect cu doar câteva ore înainte de a-și depune demisia.