11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

victime ale accidentelor rutiere

N-a putut sfida moartea și a doua oară!

L-a căutat moartea până l-a găsit! Un bărbat în vârstă de 42 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod brutal. El a murit într-un grav accident de circulație petrecut în această dimineață în apropiere de comuna Olteni. Bărbatul a mai văzut moartea cu ochii și în urmă cu mai mulți ani, dar atunci a reușit să o păcălească.

Drumurile teleormănene și-au luat din nou tributul. De această dată este vorba despre un tânăr alexăndrean în vârstă de 42 de ani. În timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, Alexandria – Pitești, la ieșire din comuna Olteni, în apropiere de satul Brătășani, din cauza vitezei, dar și a drumului în lucru, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

A fost găsit fără suflare

mort in accident

Incidentul a fost anunțat de un alt conducător auto care a trecut prin zonă. În scurt timp, la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție: două ambulanțe, dintre care un SMURD, o autospecială de descarcerare și o mașină de pompieri pentru a stinge un eventual incendiu. Din păcate echipe de intervenție nu au mai putut face nimic. Șoferul a fost găsit încarcerat și fără suflare.

Nu era la primul accident grav

Tânărul alexăndrean nu a învățat nimic din propria experiență. El a mai trecut printr-un accident rutier în urmă cu mai mulți ani. Tot din cauza vitezei, a căzut de pe podul de la Vitănești. A zăcut în mașină, prins între fiarele contorsionate, de seara și până dimineața când a fost văzut de un cioban care a sunat la ambulanță. A avut nevoie de săptămâni bune de spitalizare și ani întregi de recuperare, dar aproape își revenise.