11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

bursa generală a locurilor de muncă

Bursa locurilor de muncă, peste mai puțin de o lună

Teleormăneni, pregatiți-vă CV-urile! Pe 20 octombrie are loc bursa locurilor de muncă pentru absolvenți și nu numai. Evenimentul are loc în Alexandria dar și în celelalte orașe și municipii din județ.

Teleormanul înregistrează una din cele mai mari rate ale șomajului din țară, având în jur de 19.500 de persoane fără un loc de muncă. Din păcate, nici investitorii nu se prea înghesuie să se instaleze aici, ori, dacă își arată interesul să vină, sunt goniți de ”concurență”.

Cu toate acestea, teleormănenii care își doresc un loc de muncă la ei în județ au o șansă să-l obțină peste aproximativ o lună, dacă participă la bursa locurilor de muncă, organizată în tot județul.

”Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman va organiza bursa locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 20 octombrie 2016. Evenimentul va avea loc la nivelul agențiilor locale și punctelor de lucru și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă vacante oferite de agenții economici și interacțiunea directă cu aceștia. Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia”, transmite, printr-un comunicat, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman.

Agenții economici pot trimite oferte

Bursa locurilor de muncă este o oportunitate și pentru agenții economici din județ care au nevoie de forță de muncă. Participarea la un astfel de eveniment le dă ocazia să cunoască un număr mai mare de potențiali angajați și să aleagă în cunoștință de cauză. De aceea, organizatorii bursei îi invită pe agenții economici care au nevoie de salariați să se înscrie la bursa din octombrie.

”Agenţii economici interesaţi să participe la bursă sunt aşteptaţi să ne contacteze și să trimită oferta cu locuri de muncă vacante la numărul de fax: 0247/311.164 sau pe adresa de e-mail: teleorman@ajofm.anofm.ro. În oferta cu locurile de muncă vacante se va specifica opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante”, mai precizează AJOFM Teleorman în comunicatul de presă.