23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Bătaie între un minor și un bărbat de 65 de ani! Tânărul l-a făcut KO

Tinerii nu mai au respect, adulții și-au pierdut răbdare. Un minor a agresat un bătrân care a reacționat violent. Poliția a deschis un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

O discuție în contradictoriu între două persoane crescute în perioade diferite a degenerat în violență. Polițiștii din Alexandria au fost sesizați de către o femeie din localitate cu privire la faptul că soțul ei a fost agresat fizic de către o persoană minoră necunoscută.

Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoanele implicate în altercație, un bărbat în vârstă de 65 de ani și un minor în vârstă de 15 ani. Se pare că, pe fondul unor discuții contradictorii, minorul ar fi fost lovit de către bărbat, ar fi ripostat, după care a plecat din parcul unde s-a produs incidentul.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, deși ambele părți și-au rezervat dreptul de a formula plângere în acest sens.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de ambulanță, solicitat în vederea acordării de îngrijiri medicale bărbatului, acesta refuzând transportarea la spital.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.