20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

prăpăd în Alexandria

Prăpăd în Alexandria! Copaci rupți și străzi inundate după o ploaie de câteva minute

A fost prăpăd în Alexandria. O ploaie de numai câteva minute a pus la pământ copaci și plante și a inundat străzile.

Copaci rupți și străzi inundate, în doar câteva minuteprăpăd în Alexandria

Stihiile s-au dezlănțuit, în această seară, în Teleorman. În Alexandria, o ploaie care nu a durat mai mult de 20 de minute a făcut prăpăd. Ploaia a fost atât de puternică încât a culcat la pământ plante și a rupt copaci. Debitul de apă au fost atât de însemnat încât canalizările (prost construite și mai prost amplasate) nu au mai reușit să facă față, inundând străzile.

S-au rupt norii

Cerul s-a întunecat în jurul ore 19:00 și din norii negri care s-au abătut asupra Alexandriei au căzut cantități mari de apă. O terasă din centrul municipiului reședință de județ a fost luată ”cu asalt” de ploaia puternică, producând panică printre clienții veniți cu cei mici la un suc.

Tunetele și fulgerele au completat tabloul apocaliptic.

Va mai ploua și în zilele următoare

Meteorologii spun că nu scăpăm de ploi nici în zilele următoare. Mâine, după-amiaza și la începutul nopții, vor mai fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Același lucru se va întâmpla și sâmbătă. În ceea ce privește duminică, prima zi de Rusalii, meteorologii anunță că în Alexandria va fi înnorat, deci există șanse de ploaie. În plus, și temperaturile vor înregistra o scădere ușoară.