Accident rutier! Un bărbat a rămas încarcerat FOTO

încarcerat

Un accident de circulație soldat cu victime a avut loc în această dimineață. Un bărbat de 37 de ani a rămas încarcerat în autoturism. După mai multe minute, echipele de intervenției au reușit să-l scoată și să-l transporte la spital.

Șoferul a rămas încarcerat

Grav accident rutier pe drumul care leagă municipiul Alexandria de municipiul Pitești. În apropiere de comuna Orbeasca de Sus, un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul. Impactul a fost atât de puternic încât caroseria autoturismului s-a deformat, împiedicând scoaterea șoferului.

Echipele de la descarcerare au reușit într-un timp record să scoată victima dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Bărbatul acuză dureri la coloană

”O victimă, un bărbat de 37 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare din caroseria deformată. Persoana rănită acuza dureri la coloană. A fost transportată la Spitalul Județean din Alexandria”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Cazul a fost preluat de polițiștii teleormăneni. Aceștia trebuie să stabilească împrejurările producerii acestui accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *