25 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

a cazut cu masina in rau

Accident mai puțin obișnuit! A căzut cu mașina în râu!

Accident mai puțin obișnuit, petrecut în urmă cu câteva zeci de minute. O mașină a căzut în râul Olt.

A căzut cu mașina în râu

O femeie s-a trezit, astăzi, la propriu, într-un adevărat coșmar. Aceasta a plonjat cu mașina în râul Olt.

Conform reprezentanților ISU Teleorman, un autoturism a căzut, astăzi, în râul Olt. În interiorul mașinii, la volan, se afla un bărbat, iar o femeie, care a și rămas blocată în interior, era pasager pe locul din dreapta față . Evenimentul a avut loc pe raza comunei Islaz.

Au intervenit salvatorii

Pentru a scoate femeia cât mai repede din apele Oltului, la fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Turnu Măgurele cu un camion și un SMURD, dar și un echipaj de la Ambulanță și un echipaj de poliție. Pentru ca operațiunea de salvare să aibă succes, un pompier s-a dezbrăcat de haine și a intrat în apă.

A ațipit la volan

Din fericire, apa râului nu este suficient de adâncă încât să îi fi pus femeii viața în pericol. Astfel, pasagerul a fost scos din mașină și din apă, însă acuza dureri de spate.

Conform martorilor, șoferul a ațipit la volan, a intrat într-o curbă și, nemaiștiind ce face, a călcat accelerația. Totuși, pe malul râului s-a trezit și a încercat să calce frâna, însă era prea târziu. Mașina în care se afla a căzut în Olt, de la o înălțime de 4-5 metri.

Din fericire, femeia nu se află în stare gravă.