27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

accident rutier

Accident rutier! O mașină s-a răsturnat! Șoferița nu avea permis FOTO

Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele. O femeie în vârstă de 24 de ani, fără permis, a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet de pe marginea drumului și s-a răsturnat.

Inconsțiența se plătește

O femeie în vârstă de 24 de ani din localitatea Bogdana a vrut să experimenteze senzații tari. Deși nu avea permis de conducere aceasta s-a urcat la volanul unui autoturism în dorința de a demonstra cât este de îndemânatică.

Din păcate nu a mers foarte mult și asta pentru că în curba de la Izvorul rece, din cauza vitezei, dar și a lipsei de experiență a pierdut controlul volanului. A intrat în panică și în loc să încerce să redreseze autoturismul a tras de volan cu putere și a izbit un parapet de pe marginea drumului. În acel moment mașina s-a răsturnat.

Șoferița a ajuns la spital

În urma impactului șoferița a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la Spitalul de Urgență din Alexandria. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui eveniment nefericit, iar pe numele fetei din localitatea Bogdana s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis a unui autoturism pe drumurile publice.