15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

bicicliștii

Accident rutier! O persoană și-a pierdut viața

Bicicliștii, pericole pe șosele! Cele mai multe accidente rutiere grave produse pe raza județului Teleorman au fost generate de indisciplina în trafic, în aceeași măsură, a bicicliștilor și a pietonilor.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și efectuează cercetări în cazul unui accident rutier produs în această dimineață, pe raza municipiului Roșiori de Vede.

În jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați cu privirea la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, la intersecția DJ 612A cu DN 6.

Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, pe DN 6, a intrat în coliziune, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, cu un biciclist în vârstă de 70 de ani, din aceeași localitate, în urma impactului biciclistul pierzându-și viața.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, bărbatul nu se afla sub influența alcoolului.