15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Începe acțiunea ”Teleorman, județ curat

Începe acțiunea ,,Teleorman, județ curat”. Inițiatorul proiectului, senatorul Eugen Pîrvulescu , alături de ministrul Mediului, Barna Tánczos vor fi prin județ pentru colectarea deșeurilor aruncate la întâmplare.

Miercuri, 31 martie, 2021, vă aștept alături de mine și de ministrul Mediului, domnul Barna Tánczos, să participăm împreună la activitățile ce se vor derula în tot județul, începând cu ora 10.00.
După cum știți, această acțiune, despre care v-am vorbit în urma cu aproximativ doua săptămâni, are drept scop o mobilizare generală pentru colectarea deșeurilor aruncate la întâmplare, o curățenie generală care va schimba total aspectul județului nostru.

Partenerii acestei campanii, A.D.I.- Managementul Deșeurilor, Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman, SC Polaris SA și Direcția Silvică Teleorman vor participa activ la aceasta acțiune frumoasă, cu resursele proprii.

Teleormănenii sunt oameni de bună credință , gospodari și mândri. Ceea ce vedem acum in localitățile din Teleorman și în zonele verzi ale județului nostru nu ne reprezintă. Natura sufocată de gunoaie nu ne mai poate bucura sufletul și privirea.

Nu putem rămâne nepăsători când frumusețea locurilor verzi este acoperită de deșeuri.

Vă aștept miercuri, 31 martie 2021, alături de mine!

TELEORMAN JUDEȚ CURAT este mai mult decât o acțiune.

TELEORMAN JUDEȚ CURAT va deveni o tradiție.

Puterea exemplului începe cu fiecare dintre noi.”, spune senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu.

Persoanele care doresc să se alăture activităților de curățenie generală, demarate în tot județul, sunt invitate la sediul primăriei din comuna/orașul în care locuiesc, între 9.00 -9.30, unde vor primi toate materialele necesare acțiunii.