20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

accident mortal

foto arhivă

Accident mortal! Un tânăr și-a pierdut viața pe șoselele din Teleorman FOTO

Accident mortal! Un tânăr de numai 20 de ani și-a pierdut viața, în această noapte, pe șoselele din Teleorman. Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 03.00. La acea oră, un apel la 112 anunța producerea unui accident rutier pe DN 51, în localitatea Smârdioasa.

2 victime, în urma accidentului

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Alexandria cu o descarcerare, o autoutilitară de stingere cu apă și spumă și SMURD, SAJ cu o ambulanță și 2 echipaje de poliție. Salvatorii au descoperit că nefericitul accident s-a produs din cauza vitezei dar și a carosabilului umed. Conducătorul auto nu a reușit să stăpânească mașina și a intrat într-un copac.

”Forțele de intervenție au constatat că în urma accidentului au rezultat două victime. Este vorba despre doi bărbați, de 24, respectiv 20 de ani”, ne-au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.

Accident mortal. Un tânăr de 20 de ani a decedat

Una dintre victime, bărbatul de 24 de ani, a fost găsit de salvatori în stare gravă, inconștient și încarcerat. Aceștia din urmă l-au scos pe bărbat dintre mormanul de fiare, iar paramedicii SMURD l-au transportat la Spitalul de Urgență din Alexandria.

Cealaltă victimă, un tânăr de aproximativ 20 de ani, ocupant al locului din dreapta, nu a mai avut nici o șansă, în urma accidentului. Acesta a fost declarat decedat de către echipajul de la Ambulanță.

Cazul a fost preluat de polițiști, pentru cercetări.