20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Accident grav în Teleorman

Accident grav în Teleorman! O persoană a rămas încarcerată

Accident grav în Teleorman. 4 oameni au fost răniți. O victimă a rămas încarcerată.

Eveniment rutier grav, în Teleorman

Accident grav în TeleormanAccidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs în urmă cu aproximativ o oră, pe raza localității Gratia. În urma acestuia, patru persoane au fost rănite. O victimă a rămas încarcerată.

Evenimentul a fost anunțat, prin numărul unic de urgență 112, la ora 21.26. La fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentului Videle cu o descarcerare și un echipaj SMURD.

Accident grav în Teleorman. Acțiune comună pentru salvarea victimelor

Detașamentul din Videle a primit ajutor și de la Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman. De asemenea, la eveniment au intervenit și salvatorii din județul Giurgiu.

”La sosirea pompierilor teleormăneni, victima încarcerată, un bărbat de 41 de ani, cu multiple traumatisme, dar conștient, era eliberat de salvatorii din Giurgiu. Bărbatul a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul Universitar din București”, ne-au declarat reprezentanții ISU Teleorman.

Încă o persoană a ajuns la spital

Celelalte trei victime, rezultate în urma accidentului, pasageri într-unul dintre autoturisme, au suferit și ele răni Accident grav în Teleormanușoare.

Este vorba despre o fată și un băiat de 21 de ani și despre un minor de 15 ani. Tânăra și băiatul de 15 ani au refuzat transportarea la spital. Cealaltă victimă, tânărul de 21 de ani, a fost preluat de Ambulanță și transportat la Spitalul din Videle. Din fericire, acesta este, și el, stabil și conștient, conform reprezentanților ISU Teleorman.

Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări.