23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

220 de locuri de muncă disponibile pentru următoarele 7 zile

Teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție, pentru următoarele 7 zile, un număr de 220 de locuri de muncă vacante. Acestea sunt puse la dispoziție de 22 de agenție economici. Majoritatea sunt în municipiul Alexandria.

Locuri de muncă în Teleorman

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 220 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 22 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, construcţii civile, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 31 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 143 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 46 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 10 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul alimentaţiei publice.

Alexandria

În reședința județului sunt puse la dispoziție 217 locuri de muncă în domeniile: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, pază şi ordine publică, vânzări, construcţii civile, servicii şi comerţ; 31 locuri pentru persoane cu studii superioare, 140 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 46 locuri pentru persoane necalificate.

 

Roșiori de Vede

La Roşiori de Vede oferta este una săracă. Doi agenți economici au nevoie de două persoane (studii medii şi profesionale) în domeniul serviciilor.

 

 

Zimnicea

Și cel mai sudic oraș al țării, Zimnicea pune la bătaie un loc de muncă. Acesta este în domeniul industrial și se adresează persoanelor cu studii medii şi profesionale.

 

 

 

ATENȚIE! TR News nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile apărute în listă. Datele sunt oferite de AJOFM Teleorman.