23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Angajări la Spitalul Județean Spitalul TBC din Roșiorii de Vede face angajări Spitalul Județean de Urgență din Alexandria face angajări spitalul judetean de urgenta alexandria

Angajări la Spitalul Județean! 12 posturi, scoase la concurs

Angajări la Spitalul Județean din Alexandria. Instituția spitalicească scoate la concurs, în această perioadă, 12 posturi.

Se caută asistenți și infirmiere la Videle

Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcții. Acestea sunt: 1 post de asistent principal social în cadrul Secției U.P.U., 1 post de infirmieră în cadrul Secţiei C.P.U. Videle, 1 post de asistent debutant în cadrul Secției U.P.U. și 1 post de asistent debutant în cadrul Secției C.P.U. Videle.

Pentru postul de asistent medical debutant sunt necesare școală postliceală și certificat de membru eliberat de O.A.M.G.MA.M.R. Nu este solicitată vechimea.

Pentru asistent medical principal social sunt necesare școală postliceală specialitatea medico-social sau echivalent în domeniu, certificat de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R. și 5 ani vechime.

În ceea ce privește postul de infirmieră, pentru ocuparea acestuia este nevoie de curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, de școală generală și de 6 luni vechime.

Concursul se va organiza pe data de 31 ianuarie, ora 10.00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

SJU angajează electromecanic

Și teleormănenii care nu sunt absolvenți de școli de specialitate își pot găsi un loc de muncă la Spitalul Județean.

Instituția medicală angajează și un muncitor IV – electromecanic.

Pentru a ocupa acest post, cei interesați trebuie să aibă studii liceale sau școală profesională în calificarea de electromecanic. Vechimea nu este necesară.

Concursul se va organiza pe data de 13 ianuarie, ora 10.00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Angajări la Spitalul Județean

De asemenea, Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs pentru ocuparea posturilor de asistent medical debutant în cadrul Laboratorului de Analize și asistent social debutant în cadrul Serviciului de Informatică și Statistică Medicală.

Cei care vizează postul de asistent medical de laborator trebuie să fie absolvenți ai școlii postliceale specialitatea laborator și să aibă certificat de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R. Nu se cere vechime.

Pentru postul de asistent medical social sunt necesare școală postliceală în specialitatea medico-social sau echivalent în domeniu și certificat de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R.

Concursul se va organiza pe data de 06 februarie, ora 10.00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

5 posturi de asistent medical

Alte cinci posturi de asistent medical sunt scoase la concurs, în această perioadă. Este vorba despre 1 post de asistent medical principal în cadrul Secției Cardiologie, 1 post de asistent debutant în cadrul Compartimentului ORL, 1 post de asistent debutant în cadrul Secției Obstetrică, 1 post de asistent medical debutant în cadrul Compartimentului Diabet Zaharat și Boli Nutriție și 1 post de asistent medical în cadrul Compartimentului Endocrinologie. Cel din urmă este pe perioadă determinată.

Cei interesați trebuie să fie absolvenți ai școlii postliceale și să aibă certificat de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R. În plus, pentru postul de asistent medical principal este necesară o vechime de 5 ani.

Concursul se va organiza pe data de 30 ianuarie, ora 10.00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Relații suplimentare se obțin la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, str. Libertății nr. 1, Județul Teleorman, telefon 0247/306.758 și 0247/306.723.