18 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Accident grav între Alexandria și Turnu Măgurele

Accident deosebit de grav! Un microbuz s-a ciocnit cu un tir FOTO VIDEO

UPDATE 3

Încă o persoană și-a pierdut viața în această dimineață. Este vorba despre o femeie. Aceasta se afla la un spital din București. Inima ei a încetat să bată în această dimineață în jurul orei 6.00.

În accidentul de ieri au fost implicate 17 persoane, iar 14 dintre ele au fost rănite, fiind duse la spitale. Între victime se află şi un copil care este în comă.

UPDATE 2

Din păcate inevitabilul s-a produs. Una dintre victime a decedat în urmă cu puțin timp. Este vorba despre un pasager din microbuz. Victima avea 81 de ani. Medicii au făcut eforturi pentru a o ține în viață, dar fără succes.

UPDATE

7 persoane au fost transportate până la această oră la spitalele din București. Din păcate, două dintre victime se află în comă profundă. Este vorba despre o fetiță de 5 anișori și un bărbat.

Din fericire, informațiile furnizate de subsecretarul de stat Raed Arafat potrivit căruia una dintre victime a decedat nu se confirmă. Toate cele 14 persoane sunt în viață.

Știrea inițială

Accident grav între Alexandria și Turnu Măgurele, petrecut cu doar câteva minute în urmă.

Accident grav între Alexandria și Turnu Măgurele. Un tir s-a ciocnit cu un microbuz

accidentÎn urmă cu doar câteva minute, pe Drumul Național 52, între Alexandria și Turnu Măgurele, a avut loc un teribil accident de circulație. Un tir s-a ciocnit cu un microbuz, iar martorii de la fața locului, care au anunțat evenimentul, vorbesc despre posibile victime multiple. În urma impactului dintre tir și microbuz, 14 persoane au fost rănite, dintre care 3 copii și o gravidă. Una dintre persoane este inconștientă.

La locul accidentului s-au deplasat salvatorii de la ISU Teleorman.

5 dintre victime sunt în stare gravă, de aceea sunt transportate la București. Elicopterul SMURD a fost chemat de urgență. Cu el sunt transportați un adult, la Spitalul Floreasca și un copil, la Spitalul Bagdasar Arseni, ambele din Capitală.

Alți 3 adulți sunt transportați, cu autospeciala de transport victime multiple la Spitalul Floreasca.

Polițiștii fac cercetări la fața locului

Conform cercetărilor preliminare, se pare că vinovat de producerea accidentului se face tirul, care ar fi avut unele defecțiuni tehnice.

”Polițiștii ajunși la fața locului au acționat pentru salvarea de vieți omenești, pentru fluidizarea traficului rutier și pentru cercetarea la fața locului. De asemenea, se fac verificări și cu privire la legalitatea transportului de marfă și de persoane. Se pare că sunt defecțiuni tehnice în ceea ce privește tirul, având în vedere că a intrat lateral în microbuz. Nu se știe, totuși, cauza exactă, dar se fac verificări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce la vom avea.