24 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Podul de peste râul Vedea

Coșmarul se încheie! Podul de peste râul Vedea va fi deschis circulației rutiere

Coșmarul șoferilor care vor să iasă din Alexandria spre București se încheie. De săptămâna viitoare se deschide circulația rutieră pe ambele sensuri.

Un an de zile au durat lucrările de reabilitare și consolidare a podului de peste râul Vedea. Deși ar fi trebuit să dureze 2 luni, constructorul a descoperit fisuri în structura de rezistență care nu erau menționate în proiect și care au impus lucrări suplimentare.

Podul de peste râul VedeaFisuri în structura de rezistență a podului

În aceste condiții a fost sistată lucrarea și s-a organizat o nouă licitație. Licitația a fost câștigată de aceeași firmă. Din păcate, acest lucru s-a întâmplat atunci când afară începuse să ningă, iar lucrările au fost sistate.

De săptămâna viitoare traficul pe podul de peste râul Vedea revine la normal

Din fericire, începând de săptămâna viitoare, asta dacă nu cumva apar alte probleme, circulația pe pod se va relua pe ambele sensuri de circulație.

Lucrarile de reabilitare a podului peste râul Vedea au demarat în în luna august a anului trecut și ar fi trebuit finalizate după 2 luni.

În prezent circulaţia rutieră pe pod se desfăşoară pe un singur sens de deplasare. În perioada sărbătorilor de Crăciun și Paște cozile au ajuns până în apropiere de Vitănești.