18 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

accident în alexandria

Accident în Alexandria. Un copil de 10 ani a ajuns la spital!

Accident în Alexandria. Un copil de 10 ani a ajuns la spital, cu lovituri la cap și la torace.

Joaca unui copil din Alexandria s-a terminat la spital, după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut în această seară, pe strada București, la ieșire din Alexandria, spre Capitală.

Accident în Alexandria

Șoferul mașinii, în vârstă de 29 de ani, se afla într-o coloană, la ieșirea din Alexandria. În momentul în care a pornit, copilul, care se afla pe un skateboard, dorind să traverseze, în viteză, a ieșit în fața mașinii. Astfel, a fost lovit la nivelul capului și al toracelui.

La locul accidentului a sosit un echipaj de poliție și o ambulanță

Imediat după producerea accidentului, la fața locului a sosit un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și unul de la Poliția Rutieră.

Copilul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, pentru a i se efectua mai multe investigații medicale. La sosirea ambulanței, însă, acesta era conștient, dar speriat.

Tânărul aflat la volanul mașinii care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilostest. Rezultatul a fost negativ.

Polițiștii teleormăneni au întocmit, însă, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca Parchetul să dea o soluție în acest caz.