1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

accident

Accident pe DN 6 Alexandria – București! O mașină s-a răsturnat

O persoană a ajuns la Spitalul de Urgență din Alexandria după ce a fost implicată într-un accident rutier în această dimineață. Evenimentul s-a produs pe DN 6 Alexandria – București, în apropiere de localitatea Prunaru.

accident

Depăpșire neregulamentară

O mașină s-a răsturnat, iar alta a ieșit de pe carosabil. Totul s-a petrecut din cauza neatenției. Nefericitul accident a avut loc în urmă cu doar câteva minute pe DN 6 în apropiere de localitatea Prunaru. Mașinile implicate în accidentul rutier se deplasau în aceeași direcție. Unul dintre șoferi a intrat în depășire, fără să se asigure și fără să observe că șoferul din spatele său executa aceeași manevră. Cele două autoturisme s-au acroșat, iar în urma impactului una iese de pe partea carosabilă și ajunge pe câmp, iar cealaltă se răstoarnă.

O victimă cu fracturi

accident

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție. O singură persoană a suferit mai multe fracturi și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria.

Șoferii nu au consumat alcool

Ambii șoferi au fost testatați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Pe numele șoferului neatent a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca Parchetul să dea o soluție în acest caz.