20 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

A intrat cu autoturismul într-un grup de persoane! 4 victime în stare gravă FOTO

actualizare

Persoana de 35 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajul SAJ declarând decesul acesteia.

Știrea inițială

Grav accident rutier. Un șofer a intrat cu autoturismul într-un grup de persoane. 4 persoane sunt grav rănite.

Grav accident rutier produs pe raza localității Bujoru. Din cauza neatenției, dar și a vitezei, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-un grup de oameni.

Au rezultat 4 victime. Este vorba despre o femeie de aproximativ 42 de ani, conștientă, însă în stare de șoc, preluată de echipajul paramedical al autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM).

O altă  femeie de circa 35 de ani, în stop cardiorespirator, a fost preluată de echipajul SAJ Teleorman, care a început rapid manevrele de resuscitare. A treia victima este o tânără de 19 ani, inconștientă, cu multiple traumatisme, preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Alexandria.

Și o minoră de 15 ani, inconștientă, cu multiple traumatisme, preluată de SMURD Zimnicea și transportată la UPU Alexandria.

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri, cu o mașină de stingere, o ambulanță SMURD și un ATPVM, iar SAJ Teleorman cu două echipaje medicale.